Welcome

Himla många stjärnor is a blog about a life, feelings, thoughts and inspiration - the name is in Swedish and means "heavenly many stars". I'm Maija, a 25-year-old daydreamer and nature-lover originally from the forests of Eastern Finland, nowadays mainly living in Stockholm, Sweden. All photos in this blog are taken by me and unedited (except resizing) if not otherwise stated. I hope you enjoy them and get inspired!

// ampsum@gmail.com && Hetki

Monday, 29 September 2014

colors&colours // värejä&färger


Tässä tämän syksyn inspiraatiovärikarttani: sammaleenvihreää, mariininsinistä, (okran)keltaista, burgundia, mintunvihreää ja luonnonvalkoista. Sammaleenvihreä on jokasyksyinen kestosuosikkini, mariininsininen on jo pitkään ollut lempivärini missä vain ja milloin vain, keltaisesta taas innostun aina silloin tällöin tasaisin väliajoin. Burgundiin ja mintunvihreään olen oikeastaan ihastunut vasta parin viime vuoden sisään: lapsena ja teininä en voinut sietää hempeitä värejä, ja kaikki punaista tai violettia muistuttavatkin sävyt olivat vielä teini-iänkin jälkeen boigottilistalla - ehkä juuri sen vuoksi niistä nykyään niin paljon tykkäänkin. (Niin ja siis se siitä meikäläisen pukemisesta prinsessaksi ala-asteikäisenä.) Luonnonvalkoinen taas on tämän syksyn mukanaan tuoma uusi päähänpinttymä.


Onko jotain kauniimpaa, kuin väljä, luonnonvalkoinen lettikuvioitu neule? Mieluusti yhdistettynä kaapistani nyt löytyviin mintunvihreisiin tennareihin, sammaleenvihreään parkaan ja tummansinisiin pillifarkkuihin... Tai sitten toivelistallani keimaileva keltainen neule (joo, juuri tuo tuossa yhdessä kuvassa), samaisella listalla heiluva mintunvihreä väljä hame, siniset tennarit ja se sama vihreä parka. Tai Tukholmassa johonkin kassiin tungettuna syksynsä viettävä Monkin burgundi neule ja samasta putiikista joulualeista ostettu sammaleenvihreä vakosamettihame, mokkaiset yhdeksän sentin kiilakorkonilkkurit ja se sama takki taas.


 (Vihaan takkien ostamista, siksi käytän jatkuvasti vain sitä yhtä kunnes se vetelee viimeisiään, enkä yritä haaveillakaan useamman omistamisesta yhdellä kertaa. Vaikka varsinaisesti mulla ei kyllä olisi mitään useampaa takkia vastaan. [Ja nyt puhutaan siis kaupunkikelpoisista takeista, niitä metsärömytakkeja löytyy jo ihan liikaa, nimim. leveät hartiat ja urheilukaupoissa shoppailun helppous.])

(kuvat: Pull&Bear + tumblr + tumblr + tumblr)

No comments:

Post a Comment