Welcome

Himla många stjärnor is a blog about a life, feelings, thoughts and inspiration - the name is in Swedish and means "heavenly many stars". I'm Maija, a 25-year-old daydreamer and nature-lover originally from the forests of Eastern Finland, nowadays mainly living in Stockholm, Sweden. All photos in this blog are taken by me and unedited (except resizing) if not otherwise stated. I hope you enjoy them and get inspired!

// ampsum@gmail.com && Hetki

Monday 20 October 2014

Kiire maailmalle

Maailmassa on niin paljon nähtävää, koettavaa, ihmeellisiä ihmisiä, opittavaa, tehtävää, kulttuureja, kieliä, perinteitä, ruokia, rituaaleja, musiikkia, kirjoja.

Juuri nyt aika paljon harmittaa, että istun yhdeksännen kerroksen yksiössäni Vilnan lähiössä ja teen (yritän tehdä) työjuttuja nenän niistämisen ja teen lipityksen ohessa. Voisin olla jossain ihan muualla ja tehdä jotain ihan muuta! Maailma on niin suuri ja mielenkiintoinen, ja elämä niin lyhyt..

Vaikka toisaalta erään asiakkaamme sanoin: mihis tässä kiire, valmiissa maailmassa. Sitä paitsi, olenhan mä nähnyt, kokenut, oppinut ja tavannutkin jo paljon ja monia. Mutta kun elämä voisi kuitenkin olla niin paljon enemmänkin!


No comments:

Post a Comment