Welcome

Himla många stjärnor is a blog about a life, feelings, thoughts and inspiration - the name is in Swedish and means "heavenly many stars". I'm Maija, a 25-year-old daydreamer and nature-lover originally from the forests of Eastern Finland, nowadays mainly living in Stockholm, Sweden. All photos in this blog are taken by me and unedited (except resizing) if not otherwise stated. I hope you enjoy them and get inspired!

// ampsum@gmail.com && Hetki

Monday, 24 March 2014

Stressklump i magen

Här sitter jag på ett kafé i Vilnius på en sliten vintagesoffa, lyssnar på bra musik, dricker kaffe med karamellsmak och försöker tänka på min framtid. Har ingen himlens aning om vad jag vill göra efter sommaren! Är redan förvirrad när det gäller den här våren. Vill jag leva med en stor klump stress i magen hela tiden, tänka på to do -listan när jag åker till Indien i tre veckor och bli klar med studier nu? Eller vill jag ta det lugnt och försöka hitta på någonting jag verkligen vill göra och inte mår dåligt av att göra?

Jag kom hit, både till Vilnius och kaféet, för att skriva kandidatuppsatsen. Men det går inte. Får ångest av att bara öppna filen som väntar på att bli fylld med text och referenser till artiklar som jag inte har fått mig till att läsa.

Jag skulle bara vilja sitta här i lugn och ro och njuta av denna sköna vårkänslan som sträcker sig över hela stan och inte oroa mig över mitt liv.

No comments:

Post a Comment